Půjčka 100 000 Kč - peníze rychle na účet ihned

Půjčka 100 000 Kč

Kdo se rozhodne půjčit si 100 000 korun, ten jistě plánuje menší rekonstrukci bytu, okolí domu, stavbu užitkových prostor, nákup auta nebo třeba výměnu kuchyňských spotřebičů a jiné bílé techniky. Ovšem za obnos okolo 100 tisíc korun jsou k mání i perfektní televize, velmi výkonné herní počítače nebo luxusní mobily či kabelky. Je na nás, jak výhodně takové peníze investujeme do spotřebičů, stavby či auta, nebo je naopak vložíme do čistě luxusních věcí, které ale k životu rozhodně nepotřebujeme.

Když se naskytne zajímavá investiční příležitost, je také možné si nechat zaslat půjčku na účet ihned, která putuje směrem k nám ihned po schválení. I u taky velkého obnosu je to stále ještě možné, protože poskytovatelé půjček disponují (a podle zákona dokonce musejí) poměrně velkým kapitálem. Jen pozor, půjčky na nejisté investiční akce typu startupů nebo nákupu kryptoměny mohou být zrádnou cestou do pekel. Takto investovat bychom měli jen vlastní peníze, navíc ty, které nebudeme příliš postrádat.

Jsou i poskytovatelé, kteří vám nabídnou 100 000 korun jako hotovostní půjčku. Splácení je v takovém případě většinou možné obojím způsobem, tedy jak v hotovosti, tak odesíláním finančních prostředků na účet. I tenhle obnos bývá nabízen bez ručení a ručitele.

Pokud preferujete vyřízení úvěru online, máte k tomu v našem srovnávači dokonalou příležitost. I 100 000 korun totiž můžete získat z pohodlí domova jako online půjčku, pouze vyplněním online formuláře a později dodáním fotografií či skenů vyžadovaných dokladů. Všechny samozřejmě máte k dispozici doma – osobní doklady, k nim výpisy z účtu nebo výplatní pásky. Online úvěry jsou typicky půjčkami bez doložení příjmu potvrzeného zaměstnavatelem.

Výhody

  • úvěr lze vyřídit online, z pohodlí domova
  • peníze jsou na účtu během jednoho pracovního dne
  • při nižší bonitě žadatele lze k půjčce přizvat ručitele
  • peníze mohou přijít na účet nebo být vyplaceny v hotovosti
  • celých 100 000 lze použít na cokoliv
  • u většiny poskytovatelů lze měnit výši splátek
  • u některých poskytovatelů lze čerpat splátkové prázdniny

Nevýhody

  • půjčka se mnohdy splácí déle než rok, vzniká tedy dlouhodobý závazek
  • obecně nižší schvalovatelnost, zejména u bank
  • vyšší cena většiny nebankovních půjček

Jak probíhá žádost?

  1. Vyberte si vhodného poskytovatele prostřednictvím srovnávače půjček
  2. Zadejte částku a preferovanou dobu splácení
  3. Vyplňte formulář s osobními údaji
  4. Půjčka projde schvalovacím procesem a budete kontaktování poskytovatelem
  5. Po schválení jsou peníze odeslány bez prodlení

Časté otázky

Úvěr na 100 000 už je poměrně vysoký – bude možné si splátky rozložit na delší dobu?

Ano, poskytovatelé takto vysoké půjčky vycházejí vstříc svým klientům i v tom ohledu, že jsou ochotní půjčit 100 000 korun na několik let. Splátky jsou pak příjemně nízké a je poměrně snadné je všechny zvládnout. Někteří poskytovatelé navíc nabídnou i splátkové prázdniny, kdy můžete splácení třeba jeden měsíc v roce vynechat.

Na co se může použít úvěr ve výši 100 000 korun?

Naprosto na cokoliv, použití není nijak omezeno. Čerpání úvěru a použití peněz nebudete nijak prokazovat, ani dokladovat. Jen peníze využijete, na co je právě vy potřebujete. A pak je postupně splatíte – i s poplatky a úrokem.

Co když se stane, že během splácení přijdu o část příjmů?

Pokud nastane tato situace, je nutné o ní neprodleně informovat poskytovatele úvěru. A podle nových možností s ním změnit nastavení splátek a splátkového kalendáře.

Když nemám bankovní účet, mohu nechat zaslat peníze na účet svého příbuzného?

Tohle bohužel nepůjde. Podmínkou bezhotovostní půjčky je vlastnictví účtu u banky. Máte však dvě možnosti řešení. První z nich je založit si vlastní bankovní účet u banky, která za vedení účtu nevyžaduje poplatky. Proces většinou trvá jen několik minut. Díky vlastnictví účtu můžete získat peníze převodem a užít si levnější půjčku. Druhou možností je nechat si peníze vyplatit v hotovosti a také je v hotovosti vracet. Tahle varianta úvěru však bude výrazně dražší.

 

Přečtěte si také: