Půjčka 50 000 Kč - peníze rychle na účet ihned

Půjčka 50 000 Kč

K tomu, abychom si vzali půjčku ve výši padesáti tisíc korun, nás často nutí událost či situace, se kterou jsme nepočítali, nebo na kterou se naopak velmi těšíme. Když si například chceme koupit nové auto a šetříme na něj, ale už se nemůžeme dočkat, až v něm budeme jezdit, je nejsnazším řešením právě dofinancování pořizovací ceny automobilu z tohoto úvěru. Opačné pocity se v naší mysli rodí ve chvílích, kdy se v domácnosti cokoliv porouchá nebo jsme třeba nuceni zaplatit neplánovanou opravu auta.

Ať je příčina naší potřeby vzít si úvěr veselá nebo naopak nepříjemná, v obou případech můžeme sáhnout pro půjčku bankovní i nebankovní. Oba poskytovatelé nám budou schopní nabídnou půjčku bez ručení a ručitele nebo rychlu půjčku bez doložení příjmu potvrzeného zaměstnavatelem. V dnešní době totiž k potvrzení příjmu bohatě dostačují výplatní pásky či výpisy z účtu. A když si klikneme pro online úvěr do naší banky, ani ten výpis z účtu nebude potřeba.

Brát si na 50 000 korun půjčku bez registru, to už je trochu na zváženou. Ne že by se poskytovatelé, tentokráte z nebankovní oblasti finančního trhu, do registru vůbec nedívali. Dívají. Ale neberou aktuální či minulé zápisy až tolik vážně jako třeba banky. Více se totiž soustředí na váš příjem, finanční rezervy a aktuální schopnost splácet i nově požadované peníze. A kde je problém? V tom, že se kdykoliv může udát něco nečekaného. V momentě, kdy s aktuálními půjčkami už jedete „na doraz“, to může znamenat velké komplikace.

Půjčku na 50 000 Kč si naštěstí většinou můžete nechat rozložit do delšího období s více splátkami, které budou příjemně nízké. Tím si zajistíte bezproblémový průběh jejího trvání, splácení, ale též své úvěrové historie v registrech dlužníků. Ta je pro pozdější komunikaci zejména s bankami velmi důležitá.

V našem online srovnání nabízených půjček na 50 000 korun najdete všechny informace nutné k tomu, abyste se mohli rozhodnout, který z úvěrů pro vás bude tím nejlepším řešením. A získat můžete dokonce i hotovostní půjčku – když třeba nefandíte vlastnictví účtu provozovaného bankou.

 

Výhody

  • lze sjednat pohodlně online z počítače i z mobilu
  • schvalování půjčky zabere jen několik minut (zejména u nebankovních společností)
  • vysoká šance na schválení
  • peníze v hotovosti nebo na účet
  • bez ručení nebo ručitele
  • bez zástavy nemovitostí
  • půjčka bez daného účelu použití
  • možnost rozložit splátky dle aktuálních možností klienta
  • půjčka bankovní i nebankovní

 

Nevýhody

  • vyšší úvěr, vznikne tedy závazek na delší dobu
  • nižší schvalovatelnost bankovních úvěrů
  • vyšší cena některých nebankovních půjček

Jak probíhá žádost?

  1. Vyberte si vhodného poskytovatele prostřednictvím srovnávače půjček
  2. Zadejte částku a preferovanou dobu splácení
  3. Vyplňte formulář s osobními údaji
  4. Půjčka projde schvalovacím procesem a budete kontaktování poskytovatelem
  5. Po schválení jsou peníze odeslány bez prodlení

Časté otázky

Jak se mi zástupce poskytovatele půjčky vlastně ozve?

Jakmile vyplníte a odešlete formulář, ve kterém vyjádříte zájem o svou půjčku, bude formulář doručen vybranému poskytovateli úvěrů. Vy do formuláře uvedete email nebo telefon, na který budete chtít, aby se vám společnost poskytující vybranou půjčku ozvala. Obchodní zástupce společnosti se vám ozve co nejdříve, většinou během několika minut.

Co znamená, když je půjčka na míru? To není půjčka na 50 000 Kč?

Půjčka na míru je samozřejmě na tu částku, kterou si nastavit. Ale zejména si nastavíte splácení. Tedy jednak výši splátek, jednak samotný rytmus splácení. Někomu vyhovuje mít půjčku na kratší dobu a začít ji splácet hned následující měsíc od poskytnutí, kdežto jiní žadatelé o úvěr upřednostňují delší splácení pomocí nižších měsíčních splátek. A třeba i tříměsíční odklad, než se se splácením vůbec začne. Zkrátka, každému ze žadatelů dokáží někteří poskytovatelé půjček ušít podmínky přímo na míru.

Když si vezmu půjčku na 50 000 Kč, jaké s ní budou spojeny poplatky? Co když se objeví nějaké skryté platby?

Žádných skrytých poplatků se obávat nemusíte. V současnosti jsou všichni poskytovatelé úvěrů pod dozorem České národní banky, která uděluje licenci jen těm poskytovatelům, u kterých zjistí, že dodržují podmínky stanovené zákonem. Všechny poplatky spojené s řádným poskytnutím a splácením půjčky musejí být uvedeny v RPSN a dále v celkové částce splatné spotřebitelem. Další poplatky mohou naskočit pouze v případě, že se se splácením opozdíte nebo dokonce nesplácíte vůbec. I tehdy však musejí poskytovatelé dodržet hranice stanovené zákonem.

Je možné získat úvěr na 50 000 Kč, i když se jedná a maminku na mateřské dovolené?

Ano, možné to je, někteří poskytovatelé nabídnou tuhle částku i v případě, že žadatelka je na mateřské dovolené. Peněžitá pomoc v mateřství a rodičovský příspěvek jsou totiž pravidelným měsíčním příjmem. A lze na ně uvalit i exekuci. Nicméně doporučujeme si v tomto případě takto vysoký úvěr opravdu dobře rozmyslet a zvážit své finanční rezervy, které zůstanou po zaplacení všech nutných nákladů na provoz domácnosti.

 

Přečtěte si také: