Půjčka 70 000 Kč - peníze rychle na účet ihned

Půjčka 70 000 Kč

Za 70 000 Kč lze poměrně slušně zrekonstruovat koupelnu a toaletu, pořídit nové spotřebiče do kuchyně nebo si koupit ojeté auto v ještě ucházející kvalitě. Případně dofinancovat cenu nového vozu, když vám tyhle peníze chybějí, abyste si auto mohli užívat mnohem dříve, než na něj ve skutečnosti našetříte.

Takto vysokou půjčku nabízejí samozřejmě banky jako bankovní půjčku. Ale je také mnoho nebankovních společností, které jsou schopné poskytnout i 70 000 korun jako půjčku ihned na účet, tedy odeslat peníze okamžitě po schválení vaší žádosti. A stále ještě jde o půjčku ve výši, která se obejde bez ručení a ručitele.

Splácení úvěru ve výši 70 000 Kč se dá rozložit na několik měsíců nebo i na více než jeden rok. Výše splátek se totiž odvíjí od vašich možností pravidelně dávat stranou (vracet) jistý obnos peněz. Takto vysokou půjčku byste si vždy měli řádně rozmyslet. Nejde totiž o nijak malý závazek. A jestliže nastanou potíže se splácením, mohla by se celá akce výrazně prodražit.

Úvěr na 70 000 korun si berte vždy pouze tehdy, když je jednak nezbytný a jednak jste si jistí, že jej z rodinného rozpočtu utáhnete. Pokud jste na vážkách nebo podmínky poskytovatele půjčky dosahují maxima vašich možností, poohlédněte se po jiném poskytovateli, který bude ochoten jít se splátkami níž, zato však na delší období.

Takovému porovnání poskytovatelů slouží právě tenhle online srovnávač a nabídka online půjček. Navíc si zde snadno zjistíte, kdo bude ochoten vám poskytnout 70 000 Kč jako hotovostní půjčku (jestliže chcete peníze raději v hotovosti). Vzhledem k tomu, že jde o online nabídky, najdete tu i půjčky bez doložení příjmu potvrzeného zaměstnavatelem. Stačit totiž bude výpis z účtu nebo výplatní pásky. K tomu vaše osobní doklady, a hlavně dobře promyšlená strategie splácení, kterou zvládnete dlouhodobě dodržet.

 

Výhody půjčky 70 000 Kč

  • možnost poskytnutí online
  • poměrně rychlé vyřízení
  • možno získat peníze na účet nebo v hotovosti
  • není vyžadován ručitel ani zástava nemovitosti
  • bezúčelové peníze na cokoliv
  • vyšší naděje na schválení u nebankovního poskytovatele
  • splátky lze pružně měnit podle situace

 

Nevýhody půjčky 70 000 Kč

  • vznikne závazek na delší dobu, často i na více než rok
  • nižší úspěšnost žadatelů u levnějších bank
  • vyšší cena většiny nebankovních půjček

Jak probíhá žádost?

  1. Vyberte si vhodného poskytovatele prostřednictvím srovnávače půjček
  2. Zadejte částku a preferovanou dobu splácení
  3. Vyplňte formulář s osobními údaji
  4. Půjčka projde schvalovacím procesem a budete kontaktování poskytovatelem
  5. Po schválení jsou peníze odeslány bez prodlení

Časté otázky

Je možné získat 70 000 korun i v hotovosti jako peníze na ruku?

Ano, je to možné, někteří poskytovatelé nabízejí i takto vysoký obnos v hotovosti. Splácet pak můžete také v hotovosti, často však máte na vybranou i bankovní převod.

Když mi v bance řekli, že takto vysokou půjčku mi nedají, mám naději, že uspěju jinde?

Ano, naděje zůstává vždy. Mnoho nebankovních poskytovatelů je ochotných se pustit do většího rizika a poskytnout své peníze i lidem, u kterých banka úvěr zamítla. Počítat ale musíte s vyšší cenou půjčky, podstoupené riziko si poskytovatel totiž nechá zaplatit.

Mohu i o takto vysokou půjčku zažádat online?

Ano, i 70 000 korun můžete získat přes internet. Stačí vyplnit online formulář a odeslat jej. Až se vám ozve zástupce poskytovatele půjčky, budete postupovat dle jeho pokynů. Vždy si nechte řádně vysvětlit podmínky úvěru a také ve smlouvě písemně uvést „celkovou částku splatnou spotřebitelem“. Ta totiž ukazuje, kolik bude celý úvěr za celou dobu svého trvání stát. Poplatky nad rámec této částky zaplatíte jen za případné zpoždění nebo neplacení splátek.

Je omezeno, na co si mohu vzít úvěr ve výši 70 000 Kč?

Nikoliv, zde žádné omezení není. Půjčka je bezúčelová, takže použití peněz je čistě na vás a vašem rozhodnutí. Čerpání peněz nebudete nikomu dokladovat ani jakkoliv prokazovat.

Je dobré si úvěr na 70 000 pojistit?

No, jak se to vezme. Vždy záleží na konkrétní situaci. Obecně není 70 000 ještě až tak vysoká částka, aby mělo smysl její splácení pojišťovat. Na druhou stranu, jestliže je velké riziko, že vám vypadnou pravidelné příjmy (třeba máte malé děti, které jsou často nemocné a vy jste s nimi často doma), pojištění se může hodit. Jen si vždy řádně projděte jeho podmínky, aby například zrovna ošetřování člena rodiny nebylo ve výlukách.

Je možné splatit tenhle úvěr předčasně?

Vždycky je možné splatit úvěr předčasně, nárok na předčasné splacení zakládá zákon o spotřebitelském úvěru. Ale poskytovatel úvěru si může předčasné splacení podmínit platbou navíc (pokutou), která však celkově nesmí vyjít dráž než celkové platby při zachování původního termínu doplacení půjčky.

 

Přečtěte si také: